Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

Новини

RSS пiдписка
07 грудня 2017

ПАТ «КРЕДОБАНК» вносить зміни в розмір процентних ставок на залишки коштів для Клієнтів малого, середнього та корпоративного бізнесу

Шановні Клієнти! Повідомляємо Вас про те, що ПАТ «КРЕДОБАНК» вносить зміни в розмір процентних ставок на залишки коштів для Клієнтів малого, середнього та корпоративного бізнесу.

17 листопада 2017

«Кредобанк» випускає облігації на 500 мільйонів гривень

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України зареєструвала випуск 5-річних облігацій ПАТ «Кредобанк» загальною номінальною вартістю 500 мільйонів гривень з номінальною дохідністю 15% річних

17 листопада 2017

«Кредобанк» візьме участь у Днях польського сільського господарства в Україні та виставці «Євро Агро 2017»

«Кредобанк» візьме участь у Днях польського сільського господарства в Україні та виставці «Євро Агро 2017»

03 листопада 2017

ПАТ «КРЕДОБАНК» вносить зміни в розмір процентних ставок на строкові вклади в іноземній валюті (EUR) для Клієнтів малого та середнього бізнесу

Повідомляємо Вас про те, що з 06.11.2017 р. ПАТ «КРЕДОБАНК» вносить зміни в розмір процентних ставок на строкові вклади в іноземній валюті (EUR) для Клієнтів малого та середнього бізнесу

03 листопада 2017

Клієнт «Кредобанку» отримав один з головних призів акції до 5-річчя програми лояльності Mastercard Rewards

Понад 1500 клієнтів «Кредобанку» отримали різноманітні цінні подарунки в акції, приуроченій 5-річчю діяльності програми лояльності Mastercard Rewards в Україні, а тернополянин Роман Кухарський отримав один з чотирьох головних її призів – кавову машину Saeco Incanto.

30 вересня 2017

ПАТ «КРЕДОБАНК» пропонує придбати страхування онлайн

ПАТ «КРЕДОБАНК» запровадив послугу «Страхування онлайн», завдяки якій будь-який користувач зможе придбати страховий поліс без відвідування банку. Сервіс, створений спільно з партнером — Parasol.Ua, надає можливість придбати поліс обов’язкового страхування цивільної відповідальності власника транспортного засобу, застрахувати автомобіль за програмою «Зелена карта» або ж отримати туристичне страхування для подорожі за кордон.

26 серпня 2017

Чергові переможці акції «Щасливий рік» для держателів карток «MasterCard» від ПАТ «КРЕДОБАНК»

Вітаємо переможців акції «Щасливий рік» для держателів карток «MasterCard» від ПАТ «КРЕДОБАНК»!

26 квітня 2017

Режим роботи відділень ПАТ «КРЕДОБАНК» в період з 01.05.2017р. по 13.05.2017 р.

Шановні клієнти, інформуємо Вас про режим роботи відділень ПАТ «КРЕДОБАНК» в період з 01.05.2017 р. по 13.05.2017 р.

30 березня 2017

ПАТ «КРЕДОБАНК» кваліфіковано для участі у виведенні з ринку неплатоспроможних банків

Національний банк України включив ПАТ «КРЕДОБАНК» до переліку попередньо кваліфікованих осіб для участі у виведенні неплатоспроможних банків з ринку в способи, передбачені Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

22 лютого 2017

Іпотечні кредити від ПАТ «КРЕДОБАНК» перемогли у рейтингу «50 провідних банків України»

ПАТ «КРЕДОБАНК» здобув перше місце в номінації «Іпотечний кредит» у щорічному рейтингу «50 провідних банків України», який проводиться інформаційним агентством «Фінансовий клуб» та отримав ще кілька нагород у інших номінаціях дослідження.

14 лютого 2017

ПАТ «КРЕДОБАНК» представить свої можливості на «Першому фінансовому ярмарку для МСБ» у Києві

4 квітня в Українському домі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться «Перший фінансовий ярмарок для малого та середнього бізнесу», організований Німецько-Українським фондом та профінансований урядом Німеччини. Кожен відвідувач-підприємець зможе дізнатися про можливі джерела фінансування свого бізнесу — кредити, лізинг та альтернативні варіанти. Також в програмі галузеві та освітні сесії за участю бізнес-експертів.

02 лютого 2017

ПАТ «КРЕДОБАНК» встановлює тариф на послугу поповнення мобільного телефону в системі «КредоДайрект»

Шановні Клієнти! Повідомляємо Вас про те, що з 13.03.2017 р. ПАТ «КРЕДОБАНК» встановлює тариф в сумі 1 грн. на послугу поповнення мобільного телефону в системі Інтернет-банкінгу «КредоДайрект».

26 січня 2017

Публічна пропозиція (оферта) щодо обслуговування клієнтів ЮО та ФОП на умовах «Правил надання комплексних банківських послуг юридичним особам та фізичним особам-підприємцям у ПАТ «КРЕДОБАНК»

Шановні Клієнти! ПАТ «КРЕДОБАНК» (далі — Банк), керуючись чинним законодавством України, повідомляє, що з 01.06.2017 року Банк переходить на обслуговування клієнтів-юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на підставі «Правил надання комплексних банківських послуг юридичним особам та фізичним особам-підприємцям у ПАТ «КРЕДОБАНК», затверджених рішенням Правління Банку № 480 від 24.04.2017 року, (далі — Правила), текст яких оприлюднено на офіційному сайті Банку www.kredobank.com.ua.

18 січня 2017

ПАТ «КРЕДОБАНК» змінює процентні ставки на залишок коштів на рахунку «Ощадний рахунок «Кишеня» та Вклад на вимогу «Кишеня» в іноземній валюті

Шановні Клієнти! Повідомляємо Вас про те, що з 01.02.2017 р. у ПАТ ПАТ «КРЕДОБАНК» вступають в дію нові процентні ставки на залишок коштів на рахунку «Ощадний рахунок «Кишеня» та Вклад на вимогу «Кишеня» в іноземній валюті

03 січня 2017

Режим роботи відділень ПАТ «КРЕДОБАНК» 11.01.2017р. у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях

Шановні клієнти, у зв'язку із погодніми умовами, 11.01.2017р. режим роботи відділень у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях скорочено.

Цілодобовий контакт-центр