Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

Новини

RSS пiдписка
16 квітня 2018

«Кредобанк» та Mastercard відновлять футбольний майданчик у Чернігові в рамках соціальної ініціативи «Передай пас»

​Київ, 16 квітня 2018 р. — У Києві відбувся офіційний старт кампанії Mastercard «Передай пас» за участі партнерів і легендарного футболіста Олександра Шовковського.

13 квітня 2018

Програма працевлаштування молоді «Абсольвент» від «Кредобанку» перемогла у всеукраїнському конкурсі кейсів КСВ

​Програма працевлаштування молодих людей «Абсольвент» від «Кредобанку» перемогла у номінації «Гідна праця та економічне зростання» всеукраїнського конкурсу кейсів з корпоративної соціальної відповідальності за 2017 рік, який щорічно проводить ГО «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності».

12 квітня 2018

Продукти «Кредобанку» отримали нагороди премії Prostobank Awards

​За підсумками 1-го кварталу 2018 року «Кредобанк» здобув перемогу одразу в трьох номінаціях премії Prostobank Awards від агентства «Простобанк Консалтинг» – «Кращий кредит на розвиток бізнесу» та «Кращий кредит на покупку нерухомості на вторинному ринку» та «Кращий депозит для бізнесу».

06 квітня 2018

«Кредобанк» запровадив послугу з відкриття і обслуговування ескроу-рахунків

«Кредобанк» розпочав надання послуг з відкриття і обслуговування рахунків умовного зберігання, або ескроу-рахунків – інструменту, призначеного для забезпечення механізму розрахунків під час процедури обов’язкового викупу акцій власником домінуючого контрольного пакету акцій акціонерних товариств.

05 квітня 2018

ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ: графік роботи відділень ПАТ «КРЕДОБАНК» у період Великодніх свят

Графік роботи відділень ПАТ «КРЕДОБАНК» у період Великодніх свят (06.04-10.04.2018)

04 квітня 2018

«Кредобанк» відзначив клієнта, що запобіг підпалу відділення банку в Червонограді

«Кредобанк» вручив пам’ятні подарунки клієнту, що 1 лютого запобіг підпалу відділення банку в Червонограді Львівської області. Ним виявився Руслан Кравець, слідчий місцевого відділу Національної поліції.

02 квітня 2018

ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ: зміни умов користування сервісами Mastercard в аеропорту «Бориспіль»

Повідомляємо, що з травня платіжна система Mastercard планує змінити умови користування сервісами Mastercard Lounge в аеропорту «Бориспіль».

02 квітня 2018

«Кредобанк» надає цінні призи за розрахунки корпоративними картками

​Підведено підсумки акції «Розраховуйтеся корпоративною карткою від KredoBank та вигравайте подарунки», у рамках якої переможці отримають цінні подарунки – смартфон, планшет, електронні книги та смарт-годинник.

Цілодобовий контакт-центр